Despre noi

Fundatia Din Dragoste Pentru Oameni  este o organizatie nonguvernamentala care contribuie la dezvoltarea comunitatii din zona de sud a tarii, cu precadere in judetul Giurgiu. Fundatia a fost infiintata in anul 2011 de catre Mihaela Laur, o persoana miscata de nevoile societatii care isi doreste sa schimbe lucrurile in bine.

Valori

Iubire, solidaritate, transparenta, implicare

Misiune

Imbunatatirea conditiilor de viata din judetul Giurgiu prin alinierea serviciilor medicale si a celor educationale la standarde europene.

In cei doi ani de la infiintare, fundatia a demarat proiecte in domeniile: sanatate, educatie si social.

Despre_noi_colaj_2014

Pe plan social, fundatia isi propune sa-i ajute pe oamenii care se confrunta cu situatii dificile de viata (elevi cu situatii precare, oameni varstnici neajutorati, tineri fara posibilitati de continuare a studiilor,  familii aflate in situatii limita, persoane cu dizabilitati).

In domeniul educatiei, FDDPO ofera ajutor mai multor scoli si licee din Giurgiu pentru a facilita desfasurarea activitatilor de invatamant.

In domeniul sanatatii, fundatia urmareste imbunatatirea serviciilor din spitalele din Giurgiu prin echiparea unitatilor cu mobilierul si consumabilele necesare tratarii bolnavilor.

Comentariile sunt închise.