Alte evenimente

Iata o lista cu alte evenimente la care FDDPO a participat, in ordinea cronologica:

22 feb 2014 | Gala de decernare a premiului “Cartea anului”, editia XII, 2013 (sponsor)

FDDPO a participat in calitate de sponsor la Evenimentul Cartea Anului 2013, organizat de Revista Romania Literara, cu sprijinul Uniunii Scriitorilor din Romania, la care au fost prezenti importanti oameni de cultura ai tarii noastre, precum: Ana Blandiana, Nicolae Manolescu, Adriana Babeti, Livius Ciocarlie, Dan Mircea Cipariu, Dan C. Mihailescu si multi altii., in calitate de sponsor. Dintre cele 7 nominalizari prezentate, juriul, condus de domnul Nicolae Manolescu, a desemnat CARTEA ANULUI: Amazoanele, scrisa de Adriana Babeti.

31 ian 2014 | Gala premiilor de presa

Presedintele FDDPO a participat la Gala premiilor de presa pentru a inmana premiul pentru „Cel mai bun reportaj”, domului Sorin Berbeniciuc (Muntenia TV). Aceasta gala a fost organizata de Ion Diaconescu, de la Opinia Giurgiuveanului.

21 iun 2013 | Spectacol aniversar al Ansamblului Muntenia „Joc si cantec romanesc” (sponsor)

FDDPO a participat, in calitate de sponsor, la spectacolul care a celebrat 10 ani de activitate artistica a Ansamblului Folcloric Muntenia. Acest spectacol a fost organizat de domnul Ilie Klement unde au fost prezente nume consacrate ale folclorului romanesc, printre care amintim pe: Sava Negrean Brudascu, Mioara Velicu, Maria Loga, Gelu Voicu si Lautarii din Teleorman, Daniela Cernea, Ioan Berci, Sanda Argint, Grigore Gherman.

Ilie Klement, sufletul si initiatorul acestor acte artistice, spune ca acest spectacol este un gest de constiinta,”o declaratie de dragoste pentru folclor si pentru giurgiuveni”.

Galerie foto

Comentariile sunt închise.