Gala Caritabila „Primim ce daruim”

logo_gala_fddpo

Multi dintre noi ne-am convins de ceva timp ca viata are misterele, greutatile, dar si farmecul ei. Astazi faci un bine, iar maine, divinitatea te rasplateste inzecit! Aceasta este si ideea campaniei noastre, prin care vrem sa ajutam, sa fim langa cei incercati de soarta sau langa proiectele care ajuta oamenii.

Evenimentul caritabil „Primim ce daruim”, o Gala Dinner, are ca scop strangerea de fonduri pentru cele mai importante proiecte ale fundatiei noastre :

  • sa ajutam financiar, cu obiecte de mobilier, cu aparatura medicala sau cu medicamente, spitalul Judetean Giurgiu,
  • sa oferim, zilnic, unui numar de 30 de batrani un dejun cald,
  • sa acordam unui numar de 10 studenti extrem de talentati, o bursa lunara de 200 de lei, pentru ca ei, maine, sa poata ajuta la randul lor alti oameni…

In acest scop, va invitam sa fiti alaturi de noi si de alti artisti cu suflet mare, la o seara agreabila, cu o cina memorabilia si un program artistic pe masura.

Costul participarii la acest eveniment este de 250 lei de fiecare persoana.

Cu banii colectati, din invitatiile de participare, din alte sponsorizari, din sume stranse de la tombola sau licitatii ale unor obiecte celebre, vom ajuta pe toti cei vizati de campania noastra sa traiasca mai decent, sa fie mai buni si mai sanatosi. Cu aceste fonduri colectate, vom aduce un zambet in plus pe chipul multora dintre semenii nostri, greu incercati de viata…

Prezenta ta la eveniment, va arata ca te numeri printre cei carora le pasa de semenii sai si vei aduce o plus-valoare la marele proiect: Primim ce daruim!

Fii alaturi de noi, fii alaturi de oameni!

Daca vrei sa ni te alaturi, ne poti contacta la:

tel_icon 0763 761 654          mail_icon office@fddpo.ro          contact_icon mesaj rapid

Comentariile sunt închise.