Spectacole caritabile

Fundatia Din Dragoste Pentru Oameni vrea sa schimbe lucrurile in bine. In acest scop, organizeaza spectacole caritabile, adunand pe de-o parte, artisti cu suflet care vor sa se alature unei cauze nobile, si pe de alta parte, oameni care vor sa contribuie la schimbarea in bine a unui colt din comunitate.

17 ian 2014 | Spectacolul caritabil „Copiii, bucuria vietii”

Organizat pe data de 17 ianuarie 2014, acest eveniment a avut ca scop dotarea Gradinitei Nr. 3 (din cartierul Smarda, Giurgiu) cu aparatura electrocasnica pentru a le asigura un strict necesar copiilor care invata acolo. 

Povestea din spatele acestui spectacol este impresionanta: organizatorul, domnul Ilie Klement, sarbatoritul zilei de 17 ianuarie si un om de exceptie, si-a indeplinit visul de a realiza prin acest spectacol de valoare folclorica un act caritabil pentru Gradinita Nr. 3. Il leaga de aceasta gradinita, copilaria sa si a copiilor sai.

Spectacolul a avut loc la Ateneul Nicolae Balanescu din Giurgiu, cu artisti renumiti de muzica populara, precum Adriana Antoni, Maria Loga, Ovidiu Homorodean, Victorita Lacatusu, Elisabeta Juverdeanu-Turcu II, Catalin Doinas, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Gelu Voicu si lautarii din Teleorman, Daniela Cernea, Simona Dinescu si multi altii.

Prin cumpararea biletelor oamenii care au participat la spectacol au contribuit la realizarea unei fapte bune pentru copiii de la Gradinita Nr. 3.

In urma spectacolului s-au strans 10.000 de ron, cu care FDDPO a achizitionat urmatoarele: 3 televizioare, 3 aparate de aer conditionat, 1 frigider şi 1 aspirator.

Galerie foto

 

Comentariile sunt închise.